Offshore bank konto

Offshore bankkonto – træf et sikkert valg

Konto i udlandet:
Som dansk statsborger har du lov til at oprette en konto i udlandet. Du skal bare oplyse skattevæsenet herom. Har du en konto i et andet EU land, sker videregivelsen af oplysningerne helt automatisk, som en følge af Rentebeskatningsdirektivet som gennemførtes d. 1. juli 2005. Bankerne har således pligt til at underrette hjemlandet, såfremt en EU-borger eller en EU-virksomhed opretter en konto hos dem.

MEN da dette er EU-lovgivning, eksisterer forpligtelsen selvsagt ikke, hvis der er tale om en borger eller et selskab udenfor EU, som opretter en konto. Du kan således anvende dit offshore selskab til at oprette en konto i et EU-land uden at blive omfattet af underrettelses- og oplysningspligten.
Det er selvsagt ikke i strid med dansk lovgivning, at en dansk statsborger stifter et selskab i udlandet, og du kan derfor uden problemer overholde gældende dansk lovgivning.

Der er mange tilbud på markedet, når det drejer sig om etablering af en bankkonto i udlandet – en såkaldt “offshore konto”. Et spørgsmål, der ofte dukker op, når man skal vælge en bank er om den nu også er sikker og hvor svært det i virkeligheden er at få konten godkendt og komme igennem al papirarbejdet?

Det er vigtigt, at den bank, du vælger, har en vis størrelse, og har eksisteret en vis årrække. Du skal have fuld tiltro til din bankudbyder, og det kan være svært, hvis der er tale om en mindre bank med hovedsæde på en eksotisk ø.
Vi har mulighed for at give dig mere end blot en valgmulighed mht. bank og placering. Den sikreste og bedste løsning, vi kan anbefale, er vores forbindelse i Liechtenstein og Schweiz. Disse banker opfylder de skarpeste krav til stabilitet, tilgængelighed og anonymitet. Disse eksklusive banker er enhver kræsen bankkundes drøm. Hos disse banker er servicen i top og deres tilbud og fleksibilitet er i højsædet.

NB! Ud over det bør det noteres at vi ikke blot laver en simpel “bankintroduktion” som mange i branchen tilbyder. Vores løsning er en kompletløsning, hvor vi assisterer hele processen fra start til slut. Vi sørger altså for alt papirarbejdet i forbindelse med kontoen, så du modtager altså komplette og udfyldte dokumenter til godkendelse. Herefter er vi mellemled mellem banken og kunden, indtil kontoen er endeligt godkendt -og både banken og kunden er tilfredse.

Er der krav til minimum deponering ?
Der stilles normalt krav til deponering af et større beløb, når du skal åbne en anonym offshore konto. Grunden til at bankerne forlanger dette, er at de ønsker at segmentere deres kunder, så kun de lidt større kunder vælger dem. Vi har dog fået oparbejdet et stærkt samarbejde med disse banker hen over de sidste 8 år, og vi kan derfor være behjælpelige med at få åbnet dørene til disse banker, under fordelagtige vilkår.

Vi tilbyder anonyme offshore konti til både erhvervskunder og privatkunder, men vi må dog fraråde at benytte kontokortet i Danmark. Det er nemlig i strid med loven at undlade at oplyse om kontoens eksistens og renteindtægter til skattevæsnet. For at holde dig indenfor reglerne, bør du i stedet stifte et offshore selskab og lade offshore kontoen stå i offshore selskabets navn som en erhvervskonto. Dermed frafalder din oplysningspligt. Hvis du ønsker nærmere information herom, kan du læse mere under vores sektion om offshore selskaber, eller du kan kontakte os for en uforpligtende samtale om dine muligheder. Klik her for kontakt.

Anonyme hævekort
Mange tror fejlagtigt, at det er tilladt at placere sine ‘sorte’ penge på en anonym konto i udlandet, og derefter bruge pengene i Danmark. Dette er imidlertid ikke tilfældet. Penge tjent som privatperson i Danmark, skal beskattes i Danmark – også uanset at de placeres i udlandet.
Der er dog legitime fordele knyttet til sådanne kredit og debitkort, hvor der ikke er præget navn og konto oplysninger på. Det gælder for eksempel hvis man ofte rejser til Østen eller lande med stor grad af korruption og svindel. Her kan man sikre sig at kortets oplysninger ikke kan kopieres, og at der ikke gives adgang til kortets indestående uden brug af pinkode.

Professionel løsning med mange fordele
Vores anbefalede løsning indeholder:

Professionelt offshore selskab, anonym offshore konto, sikker netbank og mulighed for diverse debitkort og kreditkort. Med denne professionelle løsning får du en bank, der respekterer dit privatliv og giver dig fuld fortrolighed og bankhemmelighed. Offshore bankkontoen er 100% anonym og let at administrere. Du får adgang til kontoen via Netbank, og der er mulighed for at få MasterGold Card eller DebitCard til kontoen.

– Vi tilbyder offshore bankkonti til både erhvervskunder og privatkunder
– Med et korrekt struktureret offshore selskab undgår du personlig oplysningspligt af kontoen.

Hvis du har et eksisterende selskab eller offshore selskab som du ønsker en konto til, kan vi tilbyde at være behjælpelig. Kontakt os for nærmere info.