Private Banking – Formuepleje
Tilbud til formuende virksomheder og private
Investering, formueforvaltning og porteføljemanagement
Her kan du læse om nogle af de interessante tilbud, vi har fået fra vores samarbejdspartnere i udlandet. De forskellige tilbud kan frit sammensættes, som du ønsker det. Vi har løbende interessante tips til investeringer. Vi hører gerne fra dig hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Private Banking
Benævnelsen “Private banking” dækker over situationen, hvor en bank af væsentlig styrke og position, tilbyder en privat kunde eller et selskab, investerings management i form af f.eks. investeringsporteføljer. Da disse banker som regel har en uvurderlig viden inden for investeringsområdet, vil de som regel ikke modtage kunder af mere almindelig karakter. Det er en forudsætning, at der ligger en væsentlig kapitalstyrke bag, for at disse banker indvilliger i at modtage kunden.

Gennem vores internationale forbindelser, har vi opnået et stærkt samarbejde med et udvalg af store banker verden over, som bla. er specialiserede i Private Banking. En del af disse steder er de villige til at slække på kapitalkravet, hvis kunden henvises af os, og det vil således ikke altid være nødvendigt f.eks. med en startkapital på €200.000. Dette er udelukkende et resultat af langvarige og gode samarbejdsforhold, som vi værdsætter højt.

Ønsker du, som privat kunde, at oprette f.eks. en investerings portefølje i udlandet, er følgende væsentlige at overveje:
– Hvilken risiko er du villig til at løbe?
– Hvilken tidsperiode er du villig til at binde dine aktiver for?
– Hvornår vil du have brug for fri rådighed over dine aktiver?
– Er formålet med investeringen hovedsaligt beskyttelse af aktiver, eller er er formålet snarere at forøge din formue?
– Hvilket beløb kan, og vil du investere?

Disse spørgsmål har alt sammen noget at gøre med, hvilken risikogruppe du vil blive placeret i, og medfører dermed også en direkte eksponentiel virkning for hvilket afkast du vil kunne forvente.
Vore private banking rådgivere rundt om i verden er eksperter i at analysere, forvalte og rådgive, og vil kunne skræddersy en løsning til netop dit behov.

Hvor er formuepleje blevet interessant for den almidelige dansker? Med negative renter i de danske banker er mere end 700.000 danskere ramt af rente tyveri fra de danske banker. Hvis du er blandt de mere end 700.000 danskere der har over 250.000 DKK stående i banken og dermed betaler banken penge hvert år for at de kan lege med dem, så er formuepleje måske noget for dig.

Når du er kunde
Som kunde modtager du løbende rådgivning ved personlige møder, information pr. telefon samt et ugentligt nyhedsbrev. Din portefølje bliver tilpasset til netop din risikoprofil og dine ønsker. Afkastet afhænger selvfølgelig af, hvor risikovillig du er. De seneste fem år har det laveste afkast til vores kunder, ligget på et årligt afkast på 7% på lav risiko obligationer, og vores porteføljemanager håndterer dagligt investeringer for trecifrede millionbeløb.


Eksempel på lovlig skattereduktion for personer:
Mere end fire danskere med formue, og som ikke er nærstående, går sammen om at etablere et selskab i et land, hvor selskabsskatten er nul.
De indskyder f.eks. hver en million kroner i off-shore selskabet som herefter køber obligationer for pengene. Pengene kan nu blive forrentet skattefrit i det udenlandske selskab. De kan så på et tidspunkt vælge at indskyde aktierne i selskabet i et dansk pensionsdepot, og få fuld fradragsret i den personlige indkomst for værdien af aktierne.
Muligheden for at indskyde unoterede aktier ind på en pensionsordning er blevet mulig efter vedtagelsen af lov nr. 423 af 6. juni 2005

Udfyld kontakt formular nedenfor for mere information