DinTryghed rådgiver danske såvel som udenlandske selskaber, som ønsker at træde ind på det internationale marked. Vi rådgiver om valg af destination, skatteforhold og formelle regler i forbindelse med stiftelse af selskaber i udlandet, og vi varetager alle administrative opgaver i forbindelse hermed.

Herudover tilbyder DinTryghed et stort udvalg af finansielle løsninger, der alle har til formål at optimere din skatteeffektivitet og konkurrenceevne, samt at nedbringe dine udgifter og beskytte dine aktiver.  

Vores specialer

Vores specialer er etablering af: Engelske selskaber, Malta selskaber, offshore selskaber, offshore trust fonde of faoundations samt alle dertil hørende services.
Vi etablerer offshore selskaber over det meste af verden.
Vi kan gennem vores samarbejdspartnere tilbyde formuende virksomheder og privatpersoner, en seriøs forrentning af deres kapital
Virksomheden bag DinTryghed.dk er MedCorp Ltd

Vi har sidden 2003 leveret selskabsløsninger til både danske og udenlanske kunder. Vi har idag en medarbejder stab i 7 lande som kan servicere vores kunder verden over.

Vælg rigtigt første gang
Vi rådgiver om valg af den rette selskabsløsning, når du skal etablere virksomhed, så du fra starten får den mest konkurrencedygtige konstruktion.
Hvert år hjælper vi hundredevis af privatpersoner og virksomheder med at etablere selskaber over det meste af verden, men med speciale inden for engelske Ltd. selskaber, offshore selskaber samt specielle holdingselskaber og trust fonde. De mest berømte og kendte offshoredestinationer er bl.a. Jomfruøerne (BVI), Seychellerne, Panama, Cayman Islands og Bahamas.
For holdingselskaber er de mest brugte og efterspurgte selskaber: Engelske limited selskaber og Maltesiske limited selskaber. 
Formuebeskyttelse og formuepleje
Vi tilbyder vores ekspertise for formuende selskaber og private, som blot ønsker at forrente en del af deres kapital på sikker og gunstig vis. Vælger du en af vores løsninger, får du din egen dansktalende bank og investeringsrådgiver tilknyttet. Rådgiveren står altid til rådighed, hvilket sikrer en hurtig og effektiv service.

Sikkerhed og diskretion

Vi lægger stor vægt på, at du får en grundig indføring i de løsninger, du påtænker at benytte. Det er vigtigt, at du forstår vores produkter til bunds, så der ikke opstår juridiske problemer og så du opnår præcis den løsning der var tiltænkt. Vi rådgiver dig indenfor den lokale lovgivning hvor selskabet er registreret, og om den danske lovgivning i samarbejde med danske advokater. Vigtigst rådgiver vi om hvordan denne spiller sammen med reglerne i offshore destinationerne. Vi garanterer fortrolig rådgivning fra vores erfarne advokater og rådgivere, samt fuldstændig diskretion i forbindelse med din virksomhed og forretningsgang.