Offshore bankkonto – træf et sikkert valg
Konto i udlandet:
Som dansk statsborger har du lov til at oprette en konto i udlandet. Du skal bare oplyse skattevæsenet herom. Har du en konto i et andet EU land, sker videregivelsen af oplysningerne helt automatisk, som en følge af Rentebeskatningsdirektivet som gennemførtes d. 1. juli 2005. Bankerne har således pligt til at underrette hjemlandet, såfremt en EU-borger eller en EU-virksomhed opretter en konto hos dem. Betydningen af dette er, at banker i undtagelseslandene Schweiz, Luxemburg, Østrig og Belgien oftest afviser at oprette kontoer for kunder der ønsker anonymitet.

Opret konto i udlandet helt gratis og spar op til 500 euro

Men da dette er EU-lovgivning, eksisterer forpligtelsen selvsagt ikke, hvis der er tale om en borger eller et selskab udenfor EU, som opretter en konto. Du kan således anvende dit offshore selskab til at oprette en konto i et EU-land uden at blive omfattet af underrettelses- og oplysningspligten.
Det er selvsagt heller ikke i strid med dansk lovgivning, at en dansk statsborger stifter et selskab i udlandet, og du kan derfor uden problemer overholde gældende dansk lovgivning.

Der er mange tilbud på markedet, når det drejer sig om etablering af en bankkonto i udlandet – en såkaldt “offshore konto”. Et spørgsmål, der ofte dukker op, når man skal vælge en bank er, om den nu også er sikker.

Det er vigtigt, at den bank, du vælger, har en vis størrelse, og har eksisteret en vis årrække. Du skal have fuld tiltro til din bankudbyder, og det kan være svært, hvis der er tale om en mindre bank med hovedsæde på en eksotisk ø. Vi har mulighed for at give dig mere end blot en valgmulighed mht. bank og placering. Den sikreste og bedste løsning, vi kan anbefale, er vores forbindelse i Liechtenstein og Schweiz. Disse løsninger opfylder de skarpeste krav til stabilitet, tilgængelighed og anonymitet. Bankerme tilhører google af verdens største bankgrupper og er enhver kræsen bankkundes drøm. Vi arbejder kun med banker med en rating på: A, AA eller AAA. Det svarer ca. i størrelse og sikkerhed til Danske Bank og Nationalbanken i Danmark.
Disse banker kan give dig konti i næsten stort set hvilken valuta du måtte ønske, og tillader ofte også efterfølgende konverteringer.

Anonym offshore-konto kombineret med et IBC selskab
Der stilles normalt krav til deponering af et større beløb, når du skal åbne en anonym offshore konto. Dette er en følge af at mange af bankerne er yderst veletablerede og erfarne på markedet, og derfor ikke involverer sig med kunder af ‘ubetydelig’ størrelse. Vi har dog fået oparbejdet et stærkt samarbejde med disse banker, og vi kan derfor være behjælpelig med at få åbnet døren til bankerne. Du skal kun betale et mindre gebyr for selve bankkontoen.
Vi tilbyder anonyme offshore konti til både erhvervskunder og privatkunder, men vi må dog fraråde at benytte kontokortet i Danmark. Det er nemlig i strid med loven at undlade at oplyse om kontoens eksistens og renteindtægter til skattevæsnet. For at overholde dansk og international lov, skal du i stedet stifte et offshore selskab og lade offshore-kontoen stå i offshore selskabets navn. Dermed frafalder din oplysningspligt, og du handler i overensstemmelse med loven. Hvis du ønsker nærmere information herom, kan du læse mere under vores sektion om offshore selskaber, eller du kan kontakte os for en uforpligtende samtale om mulighederne. Klik her for kontakt.

Anonyme hævekort
Mange tror fejlagtigt, at det er tilladt at placere sine ‘sorte’ penge på en anonym konto i udlandet, og derefter bruge pengene i Danmark. Dette er imidlertid ikke tilfældet. Penge tjent i Danmark, skal beskattes i Danmark – også uanset at de placeres i udlandet.
Der er dog legitime fordele knyttet til sådan et kort, hvor der ikke er præget navn og konto oplysninger på. Det gælder for eksempel hvis man ofte rejser til Østen eller lande med stor grad af korruption og svindel. Her kan man sikre sig at kortets oplysninger ikke kan kopieres, og at der ikke gives adgang til kortets indestående uden brug af pinkode.

Professionel løsning med mange fordele
Vores anbefalede løsning indeholder: IBC offshore selskab, anonym offshore-konto, tilknyttet formueforvalter / investeringsrådgiver og mulighed for diverse debitkort og kreditkort. Med denne professionelle løsning får du en bank, der respekterer dit privatliv og giver dig fuld fortrolighed og bankhemmelighed. Offshore-kontoen er 100% anonym og let at administrere. Du får adgang til kontoen via Netbank, og der er mulighed for at få MasterGold Card eller DebitCard til kontoen. Formueforvalterne fra denne bank, hører til bankverdenens absolutte elite, og har over de sidste mange år leveret seriøse resultater.

Opret en offshore konto


<Kort & Godt>
– Den sikreste og bedste løsning er en konto i Schweiz, Luxembourg eller Liechtenstein- Vi arbejder kun med banker med en rating på: A eller AAA
– Vi tilbyder anonyme offshore konti til både erhvervskunder og privatkunder
– Med et IBC offshore selskab undgår du oplysningspligt


Læs om offshore selskaber? – Klik her!—————————————————————–
Andre links:
Skattefrie selskaber (offshore selskaber) – skat 0%
Cypern holdingselskaber – skat 12.5%